Pozostałości borówki
Pozostałości owoców borówki
Pozostałości owoców borówki wysokiej po ekstrakty alkoholowej znajdują zastosowanie w produkcji żywności, smakowych produktów zbożowych, owoców octów, czekoladowych wyrobów borówki, suszonych produktów zbożowych, suplementów diety aby stosować konsystencje owocową oraz zapewnić smak produktów.
Skład pozostałości owoców borówki
Pozostałości borówki zawierają w 100% owoce borówki, wilgotność 45%, pH 4,5 – 5,5, do zastosowania produkcyjnego.
Sposób pakowania:
Opakowania – wiadra plastikowe po 10 kg.
Cena, płatność i dostawa
Pozostałości owoców borówki po ekstrakcji
Cena netto 5 zł za kg
Do wartości zamówienia doliczamy koszty przesyłki.
Wysyłka: 24h po zamówieniu i dokonaniu płatności.
Płatność przelewem przed wysłaniem przesyłki na podstawie zamówienia.
Kontakt mailowy do zamówienia
Dane adresowe
FORTIFRUITS Sp z o.o.
ulica Mikołaja Reja 12,
35-211 Rzeszów
NIP 5170414068
![](http://fortifruits.pl/wp-content/uploads/2024/01/parp-1024x112.jpg)
![](https://fortifruits.pl/wp-content/uploads/2024/01/borowka-1.jpg)
Zastosowanie
Pozostałości owoców borówki wysokiej po ekstrakty alkoholowej znajdują zastosowanie w produkcji żywności, smakowych produktów zbożowych, owoców octów, czekoladowych wyrobów borówki, suszonych produktów zbożowych, suplementów diety aby stosować konsystencje owocową oraz zapewnić smak produktów.
Co to jest? Pozostałości borówki pochodzą z ekstrakcji alkoholowej owoców borówki – ekologicznej i konwencjonalnej. Pozostałości borówki po ekstrakcji zawierają wilgotności 35%, co pozwala na wygodne zastosowanie do produktów spożywczych. |
Kontakt Telefon: +48-794-020-000 Email: l.slisz@fortifruits.com Strona: www.fortifruits.com |
![](http://fortifruits.pl/wp-content/uploads/2024/01/cropped-logo_fortifruits.png)
FORTIFRUITS SP. Z .O.O.
![](http://fortifruits.pl/wp-content/uploads/2024/01/parp-1024x112.jpg)
Dlaczego stosować pozostałości do żywności
Pozostałości ekstrakcji borówki wysokiej są stosowane do smakowej żywności: |
* Pozostałości owoców borówki po ekstrakcji zawierają konsystencje owoców i są naturalnym surowcem do produkcji naturalnej żywność bez dodatków E. * Pozostałości owoców borówki po ekstrakcji są tańszym naturalnym zamiennikiem owoców przetworzonych do przetwórstwa. * Pozostałości owoców borówki po ekstrakcji alkoholowej są trwałych i bezpiecznym mikrobiologicznie surowcem do produkcji zdrowej żywności |
![](https://fortifruits.pl/wp-content/uploads/2024/01/pozostalosci_borowka.png)
– borówkowych octów, – borówkowych produktów zbożowych, – borówkowej czekolady, – borówkowych ciast i deserów – suplementy diety |