TECHNOLOGIA O’BERRY
Moduł dezynfekcji produktu Atomosferyczny moduł sterujący Czujniki gazu Platforma kontroli jakości
ELEMENTY TECHNOLOGII O’BERRY?
MODUŁY PAMIĘCI
|
|
PRODUKTY DO PRZECHOWYWANIA – O’BERRY TECHNOLOGY
Owoce
Zielenina
Grzyby Kwiecie Zioła Przyprawy
OKRES PRZECHOWYWANIA OWOCÓW W DNIACH
Szczegóły |
|
Temperatura |
Waga owoców kg |
Bieżąca liczba dni systemu pamięci masowej |
System O’Berry liczba dni |
Czarna porzeczka |
2⁰C |
125 |
6 |
60 |
|
Jagody |
2⁰C |
180 |
10 |
60 |
|
Wiśnie |
2⁰C |
150 |
6 |
30 |
|
Gruszki |
0⁰C |
300 |
120 |
240 |
|
Śliwki |
2⁰C |
200 |
18 |
70 |
|
Czerwone porzeczki |
2⁰C |
125 |
15 |
60 |
|
Winogrona stołowe |
2⁰C |
200 |
45 |
170 |
![](http://fortifruits.pl/wp-content/uploads/2024/05/UE-dolna-stopka-scaled.jpg)