TECHNOLOGIA O’BERRY

Moduł dezynfekcji produktu                           Atomosferyczny moduł sterujący                Czujniki gazu       Platforma kontroli jakości

 
   


ELEMENTY TECHNOLOGII O’BERRY?

 
   


MODUŁY PAMIĘCI

 

Kontener

Materiał

Materiały z polietylenu HDPE

Ciężar

37 kg

Wymiary zewnętrzne

1.000 x 1.200 x 758 (wys.) mm

Wymiary wewnętrzne

912 x 1.112 x 600 (wys.) mm

Pojemność

610 L

 

 

Wieko

Materiał

ABS

Ciężar

6,2 kg

Wymiary zewnętrzne

1.010 x 1.210 x 85 (wys.) mm

PRODUKTY DO PRZECHOWYWANIA – O’BERRY TECHNOLOGY


Owoce

Zielenina

Grzyby                                      Kwiecie                                                  Zioła                                                 Przyprawy

OKRES PRZECHOWYWANIA OWOCÓW W DNIACH

Szczegóły

 

Temperatura

Waga owoców kg

Bieżąca liczba dni systemu pamięci masowej

System

O’Berry liczba dni

Czarna porzeczka

 

2⁰C

125

6

60

Jagody

 

2⁰C

180

10

60

Wiśnie

 

2⁰C

150

6

30

Gruszki

 

0⁰C

300

120

240

Śliwki

 

2⁰C

200

18

70

Czerwone porzeczki

 

2⁰C

125

15

60

Winogrona stołowe

 

2⁰C

200

45

170