Pozostałości maliny

Pozostałości owoców maliny po ekstrakcji alkoholowej znajdują zastosowanie w produkcji żywności, mokrych smakowych produktów zbożowych, owocowych octów, czekoladowych wyrobów malinowych, suszonych produktów zbożowych, suplementów diety aby stosować konsystencje owocową oraz zapewnić  smak produktów.

 

Skład pozostałości owoców maliny

Pozostałości owoców maliny zawierają w 100% owoce maliny, wilgotność 45%, pH 4,5 – 5,5, do zastosowania produkcyjnego.

 

Sposób pakowania:

Opakowania – wiadra plastikowe po 10 kg.

 

Cena, płatność i dostawa

Pozostałości owoców maliny

Cena netto 5 zł za kg

 

Do wartości zamówienia doliczamy koszty przesyłki.

Wysyłka: 24h po zamówieniu i dokonaniu płatności.

Płatność przelewem przed wysłaniem przesyłki na podstawie zamówienia.

 

Kontakt mailowy do zamówienia

l.slisz@fortifruits.com

 

Dane adresowe

FORTIFRUITS Sp z o.o.

ulica Mikołaja Reja 12,

35-211 Rzeszów

NIP 5170414068

 

Zastosowanie