Pozostałości maliny
Pozostałości owoców maliny po ekstrakcji alkoholowej znajdują zastosowanie w produkcji żywności, mokrych smakowych produktów zbożowych, owocowych octów, czekoladowych wyrobów malinowych, suszonych produktów zbożowych, suplementów diety aby stosować konsystencje owocową oraz zapewnić smak produktów.
Skład pozostałości owoców maliny
Pozostałości owoców maliny zawierają w 100% owoce maliny, wilgotność 45%, pH 4,5 – 5,5, do zastosowania produkcyjnego.
Sposób pakowania:
Opakowania – wiadra plastikowe po 10 kg.
Cena, płatność i dostawa
Pozostałości owoców maliny
Cena netto 5 zł za kg
Do wartości zamówienia doliczamy koszty przesyłki.
Wysyłka: 24h po zamówieniu i dokonaniu płatności.
Płatność przelewem przed wysłaniem przesyłki na podstawie zamówienia.
Kontakt mailowy do zamówienia
Dane adresowe
FORTIFRUITS Sp z o.o.
ulica Mikołaja Reja 12,
35-211 Rzeszów
NIP 5170414068
![](http://fortifruits.pl/wp-content/uploads/2024/01/parp-1024x112.jpg)
![](http://fortifruits.pl/wp-content/uploads/2024/01/maliny2.jpg)
Zastosowanie
Pozostałości owoców maliny po ekstrakty alkoholowej znajdują zastosowanie w produkcji żywności, smakowych produktów zbożowych, owoców octów, czekoladowych wyrobów malinowych, suszonych produktów zbożowych, suplementów diety aby stosować konsystencje owocową oraz zapewnić smak produktów.
Co to jest? Pozostałości malin pochodzą z ekstrakcji alkoholowej owoców maliny- ekologicznej i konwencjonalnej. Pozostałości malin po ekstrakcji zawierają wilgotności 35%, co pozwala na wygodne zastosowanie do produktów spożywczych. |
Kontakt Telefon: +48-794-020-000 Email: l.slisz@fortifruits.com Strona: www.fortifruits.com |
![](http://fortifruits.pl/wp-content/uploads/2024/01/cropped-logo_fortifruits.png)
FORTIFRUITS SP. Z .O.O.
![](http://fortifruits.pl/wp-content/uploads/2024/01/parp-1024x112.jpg)
Dlaczego stosować pozostałości do żywności
Pozostałości ekstrakcji borówki wysokiej są stosowane do smakowej żywności: |
* Pozostałości owoców maliny po ekstrakcji zawierają konsystencje owoców i są naturalnym surowcem do produkcji naturalnej żywność bez dodatków E. * Pozostałości owoców maliny po ekstrakcji są tańszym naturalnym zamiennikiem owoców przetworzonych do przetwórstwa. *Pozostałości owoców maliny po ekstrakcji alkoholowej są trwałych i bezpiecznym mikrobiologicznie surowcem do produkcji zdrowej żywności. |
![](https://fortifruits.pl/wp-content/uploads/2024/01/pozostalosci_malina.png)
– malinowych octów, – malinowych produktów zbożowych, – malinowej czekolady, – malinowych ciast i deserów – suplementy diety |